zaterdag 25 maart 2006

Sudosa Meisjes 14 Kampioen

Buiten is het 9 graden en een miezerige regen valt neer op het dak van de sporthal. Binnen is het aangenaam en droog.

Vandaag kan en wordt uiteindelijk het team met Sanne kampioen. Meisjes 14 wonnen hun laatste wedstrijd van medekoploper Olhaco met 2-0.

2 wedstrijden spelen de dames. De eerste wedstrijd wordt na een stroef begin, een behoorlijke achterstand, toch vrij eenvoudig gewonnen. De tweede wedstrijd, en ook de laatste, ging de eerste set vrij eenvoudig gewonnen. De tweede set was een stuk moeilijker. In het begin een makkelijke voorsprong. Maar deze verdween tot 2 minuten voor het eindsignaal als sneeuw voor de zon. Zeer spannende laatste 2 minuten. Uiteindelijk konden de dames het hoofd koel houden en zijn maakten de minste fouten. Het eindsignaal kwam en de einduitslag was 16-18. Dus kampioen. Dolgelukkig sprongen de meiden door het veld.

Klasse meiden, Angela, Astrid, Danique, Jill, Leonie en Sanne! Een verdiende kampioenschap.

Na een tijdje zullen de foto's niet voor iedereen toegankelijk zijn. Wil je dit wel dan moet je lid zijn van Flickr.com en moet ik je toestemming geven om de foto's te zien. Info Antoon.