donderdag 1 juni 2006

Nieuwsbrief Limburgs Mooiste, begin juni 2006

 • Wij heten alle deelnemers van Limburgs Mooiste welkom op een hopelijk starlende zaterdag, 10 juni in een schitterend groen, heuvelachtig en gastvrij Zuid-Limburg!
  8000 mensen hebben gebruik gemaakt van de voorinschrijving. Dat betekent dat liefhebbers op 9 en 10 juni nog een deelnamebewijs kunnen kopen. Kom gerust naar Megaland. Wij zullen niemand teleur stellen.
 • De last-minute inschrijving start vrijdag, 9 juni om 17.00 en duurt tot 21.00 uur. Op zaterdag is het inschrijfbureau open vanaf 05.30 uur tot 12.00 uur. Let wel: last-minute deelnemers maken géén gebruik van de korting die voor-inschrijvers genoten.
  Het adres van Megaland is: Hofstraat 15 6372 XC Landgraaf. Een routekaartje vind je op
  www.limburgsmooiste.nl – verblijfParkeren doe je (gratis) op het terrein van Megaland, vlak bij de finish.
 • Aan de start wordt dit jaar géén BIDON verstrekt. Op de route zijn er om de +/- 30 - 50 km service- of controleposten waar beperkt foerage wordt verstrekt, zoals bananen, krentenbollen, fruit en koek. Neem voor de zekerheid zelf ook wat mee. Je hoeft echter nooit van honger of dorst om te komen, want aan de route liggen talloze prima terrasjes.
 • Op verzoek wordt er van jullie groep in de buurt van de startboog een foto gemaakt, die aan de finish voor ieder gereed kan liggen. De bekende actiefoto’s op een helling onderweg vindt je ’s middags in de hal van Megaland. Het is wel handig (zelfs noodzakelijk) dat je het serienummer onthoudt of het uitgereikte bonnetje bewaart.
 • Neem de route info mee tijdens de tocht (ze liggen in de hal Megaland). Je weet dan altijd waar je zit, hebt de nood-telefoonnummers bij de hand en bent in het bezit van de adressen van fietsreparateurs aan de route.
 • Realiseer je dat er zaterdag 350 vrijwilligers voor jullie in de weer zijn. Voor het merendeel verenigingsmensen, die met hun werk de clubkas gezond houden. Deze mensen verdienen een pluim !
 • De deelnemers aan de klassieker en de MTB tochten 70 en 110 km volgen vanaf Megaland de ZWARTE pijlen naar de officiële start, net buiten de bebouwde kom. De deelnemers aan de familietocht en de 40 km MTB gaan bij Megaland meteen op hun route. Let op de juiste pijlen !!
  15 masseurs van Hogeschool Zuyd, opleiding fysiotherapie, staan aan de finish gereed om de gehavende spieren weer op niveau te kneden. Maak gebruik van deze heerlijke service !
 • Er is voor de deelnemers volop douchegelegenheid in de sporthal bij de Limburgs Mooiste camping (nog volop plaats !). Slechts 300 meter van de finishlijn verwijderd. Je kunt jouw sporttas in bewaring geven.
 • En aan de finish wacht voor de geleverde prestatie (waar je dan terecht trots op kan zijn) het befaamde Limburgs Mooiste speldje 2006. In de kleur van de door jou gereden route. Je moet wel even de hal in om de speld op te halen.
 • Voor groot en klein: het assortiment LM fietskleding is nu ook verkrijgbaar in de maten “S” en “XXXL” . Zie het kledingwinkeltje van ons aller Miets.
 • De super vriendelijke “après-vélo” in Megaland mag je niet missen. Gezellig even uitblazen met een heerlijk glaasje Gulpener Bier en genieten van een smakelijke Limburgse Hap en diverse optredende artiesten.

Geen opmerkingen: