vrijdag 21 juli 2006

Niels verjaardagsfeestje

Het is de laatste schoolweek. En morgen, donderdag, is het de laatste schooldag. Vandaag, woensdag de 19e juli, vieren we Niels zijn verjaardag met zijn vrienden. Kan nog net mooi voor de vakantie. We zitten in de 2e hittegolf van de maand. Vandaag zou het de warmste dag van de week worden. Het is dan ook warm. Het kwik loopt op naar 34 graden. Niels zijn feestje vieren we in Westerbork, openlucht zwembad.
Om half 2 komen Niels vrienden bij ons thuis. Ze verstoppen de kado's in de tuin. Niels mag ze dan gaan zoeken.
Tegen 14.15 uur gaan we richting Westerbork. Als we bij het zwembad zijn zien we dat het helemaal vol is. Gelukkig mogen we nog naar binnen. In het zwembad zijn bijna alleen nog maar staanplaatsen. De jongens vermaken zich geweldig. Je hoort ze niet meer. Komen regelmatig even langs om te drinken en iets te eten. In tijd wordt het feestje verlengd in overleg met de ouders. Niels heeft het af en toe moeilijk als enige komt hij bij ons, hij heeft dan weer een knal van iemand gehad.
Als we weggaan, tegen 18.15uur, is het al een stuk rustiger in het zwembad. We gaan op weg naar de Mac..... even iets eten en drinken.

Het is een stuk rustiger in de auto als we de kids naar huis brengen. Ze moeten wel enorm vermoeid zijn. De zon, de warmte, het zwemmen, het moet allemaal heel veel energie gekost hebben. Niels heeft zeer genoten van de dag. De kids moeten nog 1 dag naar school en dan zijn ze vrij!

Geen opmerkingen: