dinsdag 3 oktober 2006

Achilles wint van Emmen

ACHILLES F1 WINT VAN KOPLOPER (30 SEPT)
Achilles F1 moest aantreden tegen Emmen F1. Dit zal wel een zeer moeilijke wedstrijd worden want Emmen stond bovenaan. Emmen had 3 wedstrijden gespeeld met 9 punten,de volle buit. Wat Emmen niet weet dat wij per wedstrijd steeds beter worden. Een ieder komt altijd trouw op de training en dat kan je weer terug zien in de wedstrijden.
We begonnen dan ook voortvarend en beter dan de tegenstander,een ieder stond goed op zijn plek en alle spelers van F1 weten ook dat positiespel heel belangrijk is in het voetbal. De eerste helft was dan ook helemaal voor ons en Emmen had niet veel in te brengen.
De achterhoede stond zo solide dat geen een speler van Emmen er door heen kon komen. Jochem was zo op dreef dat niemand hem voor bij kon komen en Niels heeft zoveel loopvermogen dat hij vaak als eerst bij de bal was. Thomas onze keeper heeft een goed katachtig reflex dat hij die ballen die hij kreeg toch tegenhield.
Het middenveld en voorhoede stond als een huis, maar wat wil je met deze zes kanjers. Ryan is een echte buffel die steeds doorgaat en goed zijn positie houdt en Twan kan er wat van. Hij weet precies waar hij moet lopen zowel zonder als met bal. Hij houdt wanneer we aanvallen goed het veld breed. Jurjen geeft nooit op en kom je als tegenstander wel honderd keer tegen. Tevens kan hij zo hard schieten dat ik als keeper liever aan de kant zou gaan. Tom onze aanvoerder heeft zulke grote longen dat hij het hele veld kan bestieren. Zou hij misschien stiekem een zuurstoffles op zijn rug hebben? Joost is zeer handig met de bal en kan makkelijk iemand passeren en daarom zeer gevaarlijk voor de tegenstander. Rick onze spits is voor zo gevaarlijk dat hij wel twee man van de tegenstander bij zich had. Wanneer hij aan de bal kwam gierde de spanning door het publiek. Het doelpunt in de eerste helft was van grote schoonheid. Jurjen pakte de bal van de tegenstander af en zette vanaf de rechter kant voor. Tom sprong hoog in de lucht en kopte de bal over de keeper.
De tweede helft werd Emmen stukken beter, maar we konden de nul houden. De uiteindelijke uitslag was zeer verdiend en als we zo door gaan hebben we misschien kans om hoog te eindigen.
(verslag ingzonden door de trainers)

1 opmerking:

waltergonzo92514837 zei

hey, I just got a free $500.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $500 free gift card for your backtoschool wardrobe