maandag 2 april 2007

50 Mijl van Drenthe van Marco, Paul en Antoon

Zaterdag 31 maart '07 was het zover. Onze eerste toertocht.

Een behoorlijk aantal afzeggingen zorgde ervoor dat we met 3 man aan de start verschenen. Marco Tromp, Paul Mulder en Antoon Kuper verzamelden zich om 8.45 in het wielrengebouw van NOAD Peize. Na de nodige administratieve handelingen werd er vertrokken om 9.00 uur. Een renner van NOAD, Kor, sloot zich bij ons aan en we reden de route uit met 4 personen. De route verliep via Donderen, Vries, Loon, TT terrein naar Smilde. De wind hadden we gedeeltelijk in de rug.

Na ongeveer 1,5 uur (41 km) hadden we onze eerste en enige stop. In Sportcafe Radix van de Smeltehal in Smilde konden we weer op krachten komen. Na ongeveer een half uur vertrokken we weer met 4 personen richting Peize. Nu we weer richting Peize gingen hadden we meer wind tegen. De route verliep via Smilde, Ravenswoud, Fochteloërveen, Lieveren eindstation Peize. De laatste kilometers waren voor een enkeling van ons enorm zware kilometers. Maar uiteindelijk werd de finish met gemak gehaald. De route was uiteindelijk 80,4 km.

Met een korte rustpauze ging ieder zijn eigen weg. Antoon vertrok met de auto, Paul en Marco gingen daarna nog op fiets naar huis.

Voor de liefhebbers hier de route, klik hier . http://www.gmap-pedometer.com/?r=824532

Tot de volgende toertocht!

Geen opmerkingen: