zondag 11 juni 2006

pfff het weekend is voorbij

Een fantastisch weekend achter de rug.
Sanne heeft een heerlijk weekend gehad. Natuurlijk geholpen door het prachtige weer kon het bijna niet verkeerd gaan. Maar ondanks een zeer pijnlijke grote teen.... heeft ze zeer veel plezier gehad. De avond voordat zij op kamp ging is Sanne de avond ervoor van haar fiets gegleden. Hierdoor sleepte haar teen even over de stenen dit bloedde behoorlijk. Maar de sterke meid heeft dit uitstekend verwerkt en er zelf voor gezorgd dat ze een prachtig weekend heeft gehad. Laat op bed, veel spelletjes, toneelstukjes, weinig eten, ach je weet wel. Dezelfde dingen die je vroeger zelf ook deed.
Niels was dus alleen met Mieke. Ook hij heeft natuurlijk genoten van alle aandacht voor hem. Veel voetbal. Televisie en een toernooi. Op het toernooi heeft hij er 8 in de goal geschoten. Niels was dus zeer op dreef en zette zijn beste been voor. Lijkt erop dat hij meer kan dan alleen verdedigen.
Vanmiddag heeft hij geen Nederlands elftal gezien, dus zo betrokken is hij nog steeds niet.
Trouwens Nederland heeft vandaag gewonnen van Servië & Montenegro. De uitblinker van de wedstrijd was Arjen Robben. Hij scoorde ook de enige goal van de wedstrijd.
Antoon is vrijdag richting Kerkrade vertrokken voor een uitgebreider verhaal klik op log fietsende fietsers.

Geen opmerkingen: