zondag 9 juli 2006

Ameland

Zaterdag 8 juli 2006, het is na een korte hittegolf, een heerlijke dag. Volop zon en rond de 25 graden. Heerlijk windje.
Vandaag zijn we met Inge, Arnold, Steven, Lisa, Diny, Henk, Mieke, Antoon, Sanne en Niels van de familiepot een dagje naar Ameland geweest. Het was al vroeg dag, de wekker op 5.45 uur. En om 6.30 zijn we vertrokken richting Holwerd om de 8.30 uur boot te nemen richting Nes, Ameland. We hadden de fietsen al gereserveerd, niet dat dat iets uitmaakte trouwens. Met de fiets richting de vuurtoren. Er stond een behoorlijke wind.... tegen dus. De groep viel een beetje uiteen. Bij de vuurtoren waren weer allemaal bij elkaar. Sanne is met Steven, Lise, Inge en Arnold de vuurtoren in geweest.
Daarna zijn we een paar uur naar het strand geweest. Daar zagen we Floris-Jan Bovenlander bezig met het opzetten van Beach-hockey veld. Daar zijn we een paar uur geweest, heerlijk luieren.
Terug naar Nes, ff winkelen... eten. Om half zeven hebben we de boot terug genomen. Het was een heerlijke dag. Om half negen waren we weer thuis.
Op tijd om de wk 2006 strijd om de 3/4 plaats te zien tussen Duitsland en Portugal. Gelukkig won Duitsland van 3-1 van de toneelspelers van de dramatiek. De kids mochten de hele wedstrijd uitzien. Het is ze niet gelukt, beide lagen heerlijk te slapen op de bank!

Geen opmerkingen: