donderdag 4 januari 2007

Limburgs Mooiste 2 juni 2007

Beste Heren,

U bent natuurlijk alweer volop in training.
U zult binnenkort een uitnodiging ontvangen voor een trainings-sessie. Een training die we regelmatig zullen moeten herhalen om in uitmuntende vorm te kunnen geraken.

Een aantal van U wil mee naar een prachtig evenement Limburgs Mooiste, http://www.limburgsmooiste.nl/index.php. Limburgs Mooiste start op zaterdag 2 juni 2007. De voorinschrijving voor dit evenement begint eind januari 2007.
Aangezien het niet binnen onze provinciegrens ligt stel ik U voor om in de buurt van vertrek ons intrek te nemen in een daarvoor geschikt onderkomen. Daarnaast stel ik voor om 2 nachten te overnachten. Het is immers niet naast de deur.

Ik U de ervaring delen van de Heren die de voorgaande editie van Limburgs Mooiste hebben gefietst.
De Heren Hilberink, De Vries en Kuper hadden het genoegen mogen smaken van Abdij Rolduc. Een eenvoudig doch behoorlijk comfortabel onderkomen. Natuurlijk mag het U niet teveel kosten en ook hiervoor bent U bij Abdij Rolduc bij het goede adres. Neem een blik op de onderstaande prijzen.
U kunt natuurlijk ook, zoals de Heer Teakema, intrek nemen in een zelf aangeschafte Tent of Caravan. Kies dan wel een camping waar U niet het gemeenschappelijk gras hoeft te maaien. U moet immers Uw krachten sparen.

Gaarne wil ik van U weten of U mee kunt/gaat.
En welk onderkomen (a/b, 1/2p) ik voor U moet regelen.

PS: !! Mocht deze mail volgens U niet iedereen hebben kunnen bereiken !!!! Schroom U niet en deel deze uitnodiging met andere collegea !!!!! Kiest U trouwens voor een camping? Dan mag U dat geheel zelf regelen !!!!

Hotel Rolduc

Geen opmerkingen: