woensdag 9 mei 2007

Niels 2e overwinning met F1

Lekker weertje om te voetballen. En dat hebben de jongens ook gedaan. Actief, die de strijd om het kampioenschap afgelopen zaterdag hebben verloren van GVAV met 2-0, stond niet voor niets 2e. Ze konden dus een zware pot voetbal verwachten.
In de eerste helft scoorde Tom evenals zaterdag direct uit een corner. Met 0-1 gingen ze rust in. In de tweede helft kwamen ze nog na 10 minuten op een 0-2 voorsprong. Actief drong wel aan maar kon niet meer dan 1 doelpunt scoren. Het ging dus nu wel goed in de 2e helft.
Ze hebben ervoor gevochten.
Zaterdag 19 mei de laatste wedstrijd thuis tegen Be Quick zij staan nu laatste! Dus een hele belangrijke wedstrijd!
Komend weekend gaan we, Niels en ik, naar Pijnacker. Hier blijven we 1 nachtje overnachten. Een voetbaltoernooi verdeelt over 2 dagen met meerdere activiteiten. We wachten af.