maandag 14 mei 2007

Niels Toernooi Pijnacker

Een weekend toernooi een eindje weg. Dat betekent een overnachting. Leuk gezellig.
Onze beloofde tent stond er wel maar slapen mochten we er niet. De wind was zo hevig dat we niet in de tent mochten bivakeren. Een aantal spullen in de tent zetten mocht nog net.

Een gezellig maar vermoeiend weekend gehad. De jongens hebben hun best gedaan. Pech voorkwam dat ze in de winnaarspoule kwamen, 1 doelpunt tekort.
De 2e dag was een zware dag. De 1e dag de hele dag in de running. Vertrokken om 7.30 uur vanaf Sportpark Marsdijk en kwamen om 11 uur aan in Pijnacker. 's Middags 3 wedstrijden spelen 1 gewonnen en 2 nipt verloren. De jongens hebben tot 20.30 uur alleen maar gevoetbald. Om 21uur konden we nog een uurtje zwemmen, heerlijk. Daarna naar de sporthal. Wat een drukte in de hal. 24 uur ging het licht uit. Tot 3 uur rennende kinderen. Sommige begeleiders waren meer tijd kwijt in de kantine.
6.55 uur ging het licht weer aan. Inpakken en wegwezen.
De wedstrijden die volgden werden zeer vermoeid uitgespeeld. 2 verloren 1 gewonnen. Uiteindelijk zijn de 1 na laatste geworden in de poule.
Om 16uur vertrokken we weer uit Pijnacker om om 18.20 uur aan te komen in de kantine van Achilles 1894. Waar we nog konden genieten van een heerlijk bakkie patat met frikandel.
We waren net op tijd thuis om "De Wedstrijden" op Tien te zien. FC Groningen won uiteindelijk de play-off wedstrijd van Feyenoord. Nu nog tegen Utrecht winnen, is moeilijker als Feyenoord. Dan is er kans op UEFA cup wedstrijd.

Geen opmerkingen: